Egy nagyszerű versenyre bukkantam, mely reklámszakembereknek, kreatív arcoknak szól. Alább az eredeti cikk fordítását közlöm.

A kihívás:
Casale Media próbára tesz a kreatívitásod!

Azoknak akiknek sikerül , valóra válthatják koncepciójukat, dicsőség vár rájuk és 15.000USD.

A 8 legdögösebb koncepciót (a kreatív szakma és a zsűri szavazatai alapján) a Casale Media eljutatja a célcsoportnak, a Media Nethez ahol valódi eredményeket tudnak produkálni azok is. A sikerük a következő tényezőkön fog múlni: a koncepció kreativitásán, azon, hogy mennyire tudja a koncepció lekötni és inspirálni a célközönséget majd. Itt a lehetőség, hogy megmutasd mit tudsz!

 

A kihívás tárgya egy interaktív, videós rich- média reklám, melyben a Casale Media VOS (video overlay solution) használod. Akkor leszel igazán jó, ha az emberek nem csak rákattintanak, de beszélnek is róla még a sarki fűszeresnél is.

 

 

 

 

 

 

(a képekre kattintva a briefhez jutsz)

 

 

Nézz utána mit tudsz csinálni a Casale Media VOS-sel:

http://www.happystudio.com/

 

Küldetésed

Válaszd ki a 7 márka közül azt amelyiknek szeretnéd megtervezni online reklám kamapányát. Használd az agyad minden egyes kreatív pontját, hogy megtervezd a legvagányabb interaktív kampányt, ami valaha létezett.
És most nem a nagyi banner hirdetésére gondolunk!

 

Hogy felkészülj a kihívásra mind a 7 márka elérhetővé tesz számodra eszközöket, brief-et és minden információt a rendelkezésedre bocsájtanak a követelményeiket illetően.

 

Ha elég bátor vagy és bevállalod, hogy egyedül nekivágsz a küldetésnek a 8 free-for-all opció érdekes lehet számodra.

Ehhez szintén megtalálod részletesen a VOS specifikációit, amit mindenképpen be kell tartanod.

A díj

A kihívás 3 részből áll. Mind 3 részt teljesíteni kell, hogy elnyerhetsd végső jutalmad.

 

 

Első rész: A Fejlesztés

Válaszd ki az a 7 lehetséges márka egyikét vagy a free-for-all opciót és készítsd el a legelképesztőbb, leglélegzetelálítóbb briefet, amit valaha láttunk.

A Briefeket beküldsi ideje: Április 20 11.59PM EST

 

A zsűri tagjai (Casale Media, the Brand, IHAVEANIDEA/Tomorrow Awards) és a szakma fogják kiválasztani a legjobbat a következő alapján:

Hogyan tudod a Casale Media video overlay megoldását életre kelteni?

Használd a kiválasztott márka irányelveit és eszközeit, hogy létrehozz egy kreatív és figyelemfelkeltő funkcióval rendelkező kampányt.

Második rész: In-Market

Minden egyes márkától 1 videó fog kikerülni győztesként illetve a free-for-all kategóriából is ki lesz egy választa. Az első kör nyerteseket-azaz 8 koncepciót- május 4-ig értesítik és ők jutnak tovább a második körre.

 

A Casale Media minden nyertes koncepciót életre kelt VOS rendszerén keresztül, bevetésre készen a megcélzott közönség felé, a MediaNet hálózatában, ahol mérni fogják a kampány által generált eléréseket.

Mindegyik reklám 4 hétig fog futni és egymillió megjelenést kap online felületeken. Minden kampánynál mérik és összemérik a hirdetések megnyitását, megtekintését, interakcióit.

 

Amint a 8 finalista megvan, a hirdetések mindenki számára megtekinthetőek lesznek a www.engagemnetdirective.com oldalon, ahol szavazni lehet a reklámokra. Ezek a szavazatok bele fognak számítani a végső eredménybe is.

Ezek a hirdetési megjelenések azonban nem számítanak bele az egymillió megjelenésbe. Mindazonáltal egy érdekes része lesz a közösségi hatásának az adott kampánynál.

 

Itt az idő, hogy megmutasd mindenkinek mire vagy képes!

 

Harmadik rész: FŐDÍJ

Az a reklám, amely a legmagasabb érdeklődést, interakciót mutatja a felhasználók között nyeri meg a 15.000USD fődíjat. Az érdeklődést a reklám megnyitása, megnézése, a reklám által generált interakciók összességéből fogják mérni.

 

Ez egy nagyon vagány verseny, remélem 1-2 magyar versenyzőről is hallani fogok!

HAJRÁ!